Beskrivning

Jag fotograferar det mesta som kommer i min väg. Att fotografera har alltid legat mig varmt om hjärtat, men det var inte förens efter mitt andra barn föddes som jag började fotografera mer "seriöst".
Fotograferandet har jag dock på ren hobbybas.

Bakgrund:

2004 köper jag mig en digital kompaktkamera i semiproffskategorin och går en kurs i fotografi. Ett halvår senare avancerar jag till en digital systemkamera och jag går ytterligare ett par kurser. Jag börjar även att fotografera analogt med svartvit film som jag framkallar och kopierar i eget mörkrum.
Huvudmotiven hittils är djur & natur men även porträttfotografering börjar att intressera mig.

Hösten 2005 påbörjas bygget av Studio Prästmyren, vilket skall bli en kombinerad fotoateljé och musikstudio, och våren 2006 står studion äntligen klar för invigning. I samma veva uppgraderar jag min dslr till en kamera med fullformatssensor.

................................................................................

I studion fotograferar jag mycket porträtt av både människor och djur. Produktfotografering är inget jag har sysslat med, men är inte främmande för den biten om tillfället skulle uppstå.

Modellbilder fotar jag enligt TFP/TFCD-avtal och inga modeller under 18år fotograferas utan målsmans godkännande. Modellrelaese undertecknas alltid av alla inblandade parter.

Utrustning

Digital systemkamera, småbild fullformat med optik i brännvidder från 24mm till 400mm.

Analog systemkamera, småbild samt mellanformat

I studion finns studioblixtar i varierande styrka med olika tillbehör samt bakgrundsfonder i olika färger och utförande.

EpostTelefon

Se kontaktinfo

Kontakt

Enklast är att nå mig via e-post, men givetvis går det även att nå mig per telefon.

Telefon studio: 021-495 14 42 (endast telesvar fn.)
Mobiltelefon 1: 070-407 02 47


E-post ner till studion: info@dahlgrenphoto.se

Jag finns att nå alla veckans dagar, men skulle jag inte svara direkt så beror det förmodligen på att jag just då är upptagen. Lämna då gärna ett meddelande så återkommer jag snarast till Dig.

Mvh
Catherine Dahlgren